Algemeen

Wij van Autobedrijf Stooker zijn een universeel autobedrijf.

 

Wij repareren alle merken auto's! Ook voor lichte bedrijfswagens bent u bij ons aan het juiste adres. In onze werkplaats is genoeg hefhoogte voor alle campers en verhoogde bedrijfswagens.

 

Al ons personeel is gediplomeerd en vakkundig, en heeft minimaal 25 jaar ervaring in de autobranche. Door bijscholing blijven we allemaal op de hoogte van de nieuwe technieken en electronica in de diverse merken en modellen.

 

Verder zijn we ook erkend leerbedrijf van innovam en R.O.C. opleidingsinstituut.Diverse leerlingen hebben hun opleiding gevolgd met praktijk aanvulling in ons bedrijf en met succes hun opleiding afgerond.

 

Bij autobedrijf Stooker krijgt u garantie op onderdelen en uurloon voor alle reparaties en onderhoud wat bij ons bedrijf wordt uitgevoerd.

 

Wij zijn in bezit van drie verschillende systeemtesters, zodat we nagenoeg alle merken en types kunnen uitlezen, en resetten. Alle monteurs hebben speciale cursussen gevolgd om hiermee te kunnen werken.

 

Om storingen zo snel en vakkundig mogelijk op te lossen hebben we een speciale scoop waarmee we alle componenten, die een motormanagement systeem heeft, kunnen testen op werking, en storingen zodat we snel en efficient kunnen werken.

 

Onze openingstijden zijn:

 

Werkplaats maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

 

Kantoor maandag tot en met donderdag 8.00 tot 17.30 uur, vrijdag tot 17.00 uur..

 

Zaterdag alleen voor noodgevallen van 8.30 tot 12.00 uur