Algemeen

Wij van CarXpert Autobedrijf Stooker zijn een universeel autobedrijf.

 

Onze monteurs hebben een training gevolgd, en zijn gediplomeerd en bevoegd om aan elektrische voertuigen te werken. Dus u kunt hem gerust bij ons laten onderhouden, want we doen het graag voor u.

 

Wij repareren alle merken auto's! Ook voor lichte bedrijfswagens bent u bij ons aan het juiste adres. In onze werkplaats is genoeg hefhoogte voor alle campers en verhoogde bedrijfswagens.

 

Al ons personeel is gediplomeerd en vakkundig, en heeft ervaring in de autobranche. Door bijscholing blijven we allemaal op de hoogte van de nieuwe technieken en electronica in de diverse merken en modellen.

 

Verder zijn we ook erkend leerbedrijf van innovam en R.O.C. opleidingsinstituut.Diverse leerlingen hebben hun opleiding gevolgd met praktijk aanvulling in ons bedrijf en met succes hun opleiding afgerond.

 

Bij CarXpert Autobedrijf Stooker krijgt u garantie op onderdelen en uurloon voor alle reparaties en onderhoud wat bij ons bedrijf wordt uitgevoerd.

 

Wij zijn in bezit van drie verschillende systeemtesters, zodat we nagenoeg alle merken en types kunnen uitlezen, en resetten. Alle monteurs hebben speciale cursussen gevolgd om hiermee te kunnen werken.

 

Om storingen zo snel en vakkundig mogelijk op te lossen hebben we een speciale scoop waarmee we alle componenten, die een motormanagement systeem heeft, kunnen testen op werking, en storingen zodat we snel en efficient kunnen werken.

 

Onze openingstijden zijn:

Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Zaterdagen en zon en feestdagen zijn wij gesloten.

 

Speciale sluitingsdagen,

koningsdag 27 april,

 4 en 5 mei,

en 21 en 22 mei zijn we gesloten!!